Manchester United andra bortatröja 2023-24

Comments · 325 Views

Manchester United andra bortatröja 2023-24

Billiga Fotbollströjor släppte idag Manchester United Clubs nya andra bortatröja för säsongen 2023-24, och hyllar "Red Devils", en klubbsymbol välkänd för fansen. När Adidas designade den nya tröjan omtolkade Adidas den gamla stilen ur nutidens perspektiv, och antog ett enkelt och iögonfallande designspråk, i syfte att lyfta fram logotypen "Red Devils". Manchester United är en klubb med lysande prestationer, med många omhuldade minnen i sin historia, och dessa minnen kan bli en inspirationskälla för designen av tröjan. Den här gången rotade tröjdesignern i historiska arkiv och hämtade inspiration från tröjan som Manchester United bar när de vann FA-cupen 1909, vilket skapade en slående form som kan sticka ut på läktaren och på planen.
Basfärgen på den nya Manchester United tröja 2024 antar det enkla och rena vita från Manchester United-tröjan från 1909, som är avsedd att sätta upp det nya "Red Devils"-märket. Den har också de klassiska adidas 3-Stripes i vitt på axlarna och rött på den ribbade runda halsen. Det är värt att nämna att märket "Red Devils" dyker upp ensamt på den andra bortatröjan, vilket är första gången i klubbens tröjas historia. Dessutom, för att fira lanseringen av den andra bortatröjan för säsongen 2023-24, samproducerade adidas också en kortfilm med Manchester United, där Manchester Uniteds förre kapten Roy Keane (Roy Keane) gjorde ett känslomässigt framträdande. Keane hyllas som en av de mest framgångsrika kaptenerna i klubbens historia, kanske för att han perfekt förklarade för Manchester Uniteds supportrar vad "Red Devils"-andan är.
Inigo Turner (Inigo Turner), designchef för Adidas Football Apparel Category, sa: "Tack vare Manchester Uniteds fantastiska historia kan vi hämta inspiration från många Manchester United tröjor. När det gäller den andra bortatröjan för denna säsong är dess inspirationskälla tröjan från 1909. Denna tröja kan också användas som bakgrund för att sätta igång den välkända symbolen för klubben - "Red Devils". Tröjans design är diskret och återhållsam, inspirerad av aktuella streetwear-trender, med The vit bakgrund, som framhäver det lysande "Red Devils"-märket, är avsett att inspirera till passion på planen. Vi vet vilken betydelse denna logotyp har för Manchester United-fans, och vi är mycket glada över att kunna ge fansen en bekväm och bekväm utanför planen när de är på planen. Tröjan." Spelarversionen av tröjan är utrustad med HEAT.RDY-teknik, som syftar till att hjälpa spelare att utföra fotbollsmatcher på hög nivå med en behaglig kroppskänsla. Fläktversionen är utrustad med AEROREADY-teknik, som ger en torr upplevelse till fans som galopperar genom det fuktavledande tyget.

Comments