Ženska nogometna ekipa Arsenala izdaja 23/24 nov gostujoči dres adidas x Stella McCartney

Comments · 185 Views

Ženska nogometna ekipa Arsenala izdaja 23/24 nov gostujoči dres adidas x Stella McCartney

Na Otroški nogometni dresi sta adidas in Stella McCartney razkrila novo poglavje v svojem partnerstvu z Arsenal Women in lansirala prvo gostujočo garnituro in potovalno kolekcijo Arsenala. Dres bo debitiral proti Manchester Unitedu 6. oktobra. Marca 2022 sta adidas in Arsenal sodelovala s Stello McCartney, da bi lansirala posebno žensko kolekcijo iz 10 kosov, ki je vključevala spolno nevtralne komplete pred tekmo za moške in ženske ekipe, ki združujejo Arsenalove klubske barve s sodobnimi mešanicami Oversize. Leopardji potisk je sinonim za ikonične oblikovalce. Zdaj, ko se partnerstvo še razvija, so se Arsenal Women združile s Stello McCartney, da bi predstavile svoj prvi komplet za goste.
Nogometni dresi kompleti za otroke so del omejene serije osemdelne kolekcije, ki je namenjena podpori žensk Arsenal na igrišču in izven njega. Vključuje izbor strukturiranih silhuet, vključno s pleteninami, kratkimi hlačami in elegantnimi potovalnimi oblačili, kot so jakne z zadrgo in neonskimi okraski, športne hlače in prevelike majice s kratkimi rokavi. Vodilni kos kolekcije, gostujoči dres združuje modo in nogomet ter zavzema osrednje mesto s kombiniranjem geometrijskih vzorcev z barvnimi bloki rdečkasto roza in svetlo modre barve. Gostujoča oprema bo debitirala na igrišču, ko se bo Arsenal pomeril z Manchester Unitedom na WSL 8. oktobra, kar bo prvič, da bo ločeno opremo nosil moški igralec. Moška ekipa bo nosila spolno nevtralne drese kot majice za ogrevanje pred tekmo pred ligaško tekmo proti Manchester Cityju na stadionu Emirates isti mesec.
Nogometni dresi komplet Z ustvarjanjem te kapsulne kolekcije po meri za žensko ekipo nadaljujemo našo zgodbo z Arsenalom," je dejala Stella McCartney. "Za ekipo, ki resnično uteleša kakovost športnika in navdihuje naslednjo generacijo nogometašev. Oblika, ki jo nosi ekipa, je zelo poseben. Všeč mi je, kako ta gostujoči dres zajema vznemirljivo stičišče mode in nogometa s svojimi vrhunskimi geometrijskimi potiski in privlačno barvno paleto, s tehničnimi materiali v središču. Pomembno je, da se tako igralci kot navijači počutijo udobno, ko se izražajo na igrišču in izven njega, in upamo, da bo ta drzna nova ponudba igrala vlogo pri tem. "
Nova napadalka Arsenala Alessia Russo, ki bo nosila nov dres proti svojemu nekdanjemu klubu, je dejala: "Za mano je razburljivo poletje, tako v smislu selitve v Arsenal kot v FIFA. Finale svetovnega prvenstva za ženske, zdaj, ko smo nazaj , popolnoma sem osredotočen na svojo prvo sezono z ekipo. Tako posebno je, da to obeležimo s tako zabavno in drzno serijo. Zame je bil nogomet vedno namenjen pridobivanju zabave in ustvarjalnosti – zato sem se v nogomet vključil kot mlado dekle in kaj me danes motivira. Všeč mi je, kar predstavlja ta kolekcija, in komaj čakam, da s ponosom oblečem to majico na dan tekme.Kupujte kolekcijo adidas by Stella McCartney Arsenal na https://www.nogometnidresiklubi.com

Comments