Manchester City nosi retro drese pred tekmo lige prvakov

Comments · 188 Views

Manchester City nosi retro drese pred tekmo lige prvakov

Pred včerajšnjo tekmo Lige prvakov proti RB Leipzigu je Manchester City pred tekmo oblekel klasične Otroški nogometni dresi, da bi izrazil spoštovanje trem legendam Colinu Bellu, Francisu Leeju in Miku Summerbyju. Pred stadionom Etihad so odkrili kip. Hvala za dan. Celotna ekipa Manchester Cityja je prišla iz tunela v retro dresih, to so dresi Manchester Cityja iz sedemdesetih let ali prej. City nosi te retro majice, ker so pravkar odkrili kip legendarnega tria Colina Bella, Francisa Leeja in Mikea Summerbyja, ki so vsi igrali za City v 60. in 70. letih. Manchester City je v igro vstopil v svoji običajni domači opremi 24-25. So vam všeč retro dresi Manchester Cityja? Komentar spodaj.
Arsenal je predogled kolekcije Ian Wright x Adidas x Arsenal 2024. Ian Wright je prikazan med obiskom sedeža Adidasa, kjer sreča ekipo, ki pomaga oblikovati opremo. Kolekcija Ian Wright x adidas x Arsenal 2024 bo predstavljena v petek, 1. decembra 2023. Prve fotografije adidas x Arsenal x Ian Wright 2024 predtekmovalne opreme so morda pricurljale prek Nogometni dresi kompleti za otroke. Zbirka bo predvidoma izšla konec novembra ali v začetku decembra.
Adidas Arsenal 2024 Anthem Reversible Jacket bo izšel v sredo, 29. novembra 2023, poroča Nogometni dresi komplet. To je nova adidas Arsenal Reversible Anthem jakna 2024. Adidas Arsenal 2024 Reversible Jacket ima popolnoma drugačen videz od zunaj in znotraj. Medtem ko je zunanjost jakne zelo klasična, je notranjost videti izjemno. Adidas Arsenal 2024 Reversible Jacket je v črni in zlati barvi s klasičnimi tremi črtami na zunanji strani. Notranjost jakne je opremljena z različnimi grafikami po meri, ki so jih navdihnili legendarni nekdanji igralci Arsenala, kot sta Ian Wright in David Seaman. Na tehničnem področju novi reverzibilni jopič Arsenal 2024 temelji na kompletu, izdanem za svetovno prvenstvo 2022.

Comments