Pricurljal je suknjič s himno lige prvakov Arsenal 23-24

Pricurljal je suknjič s himno lige prvakov Arsenal 23-24

Navijači Arsenala, pripravite se, da svoji zbirki dodate še en kos, saj so se pojavile slike klubske jakne prihajajoče lige prvakov. Tako kot Nogometni dresi Arsenal ima jakna Arsenal 23-24 Euro namesto logotipa kluba top. Kar zadeva dizajn in predlogo, je jakna Arsenal 23-24 UCL anthem enaka Bayernovi. Ker se je Arsenal kvalificiral za letošnjo Ligo prvakov, navijači komaj čakajo, da se dokopajo do jakne. Slike, ki so pricurljale v javnost, so povzročile precejšnje razburjenje med oboževalci Arsenala in treba je še videti, ali bo končni izdelek upravičil hype. Ta adidas Arsenal 23-24 Champions League Jacket je navdihnila njihova majica 23-24. Jakna je na voljo v bogatih zelenih in megleno smaragdnih odtenkih.
Nogometna oprema adidas Juventus 2024 pred tekmo je pricurljala prek strokovnjaka za nogometno opremo Juventus Otroški nogometni dresi. Proizvaja ga adidas in ima edinstven dizajn in se bo nosil za ogrevanje pred tekmami Serie A med decembrom 2023 in majem 2024. Adidas Juventus 2024 Nogometni dres pred tekmo ima edinstven in izjemen videz po meri. Na voljo je v mornarsko modri barvi s krepkim grafičnim vzorcem in belim logotipom. Grafično oblikovanje kompleta adidas Juventus FC 2024 pred tekmo je verjetno navdihnilo nočno življenje Torina in neonske luči. Oglejte si vse majice Juventusa v Nogometni dresi kompleti za otroke Adidas Juventus FC 2024 kompleti pred tekmo so na voljo od decembra 2023 ali januarja 2024.
Nogometni dresi komplet je včeraj izdal posebno omejeno serijo zbirateljskega dresa v čast legendarnemu igralcu in trenerju Johanu Cruyffu. 1414 kompletov je bilo proizvedenih brez sodelovanja tehničnega sponzorja adidas in razprodanih v nekaj urah po lansiranju. Nova omejena serija zbirateljskega kompleta Ajax Amsterdam temelji na dresih, ki jih je Johan Cruyff nosil za Ajax v 60. in 70. letih. Je bel z debelim rdečim trakom na sredini. Na sredini je izvezen starinski grb Ajax. Cruyffova znana številka 14 je našita na zadnji strani. Dres ni replika določenega dresa, ampak predstavlja igralca in njegovo obdobje. Dres je v posebni predstavitveni škatli s potrdilom o pristnosti, ki ga je podpisal Jodi Cruyff, sin pokojnega Johana Cruyffa. Tudi drugi dresi (glej zgoraj) so bili izdani kot del kolekcije 'De Cruijff', vsi pa so imeli grbe v starem slogu ter Cruijffovo ime in številko. Vsi so na zalogi. Kaj menite o dresu Ajaxa? Povejte nam v komentarjih.


W Y

168 Blog posts

Comments