Retrostil Galatasaray 23-24 säsong tredje tröja exponerad

Comments · 156 Views

Retrostil Galatasaray 23-24 säsong tredje tröja exponerad

Billiga Fotbollströjor har läckt ut ytterligare en bild av Nike Galatasaray 23-24 tredje kit. Till skillnad från andra topplag från Nike, går Galatasaray inte med en strömlinjeformad tröja, utan en klassisk anpassad design. Detta beror på att Galatasaray har degraderats och i praktiken inte längre är ett riktigt Nike-elitlag. Detta liknar Leipzig, som också har ett annat tredje kit.
Detta är Galatasarays tredje tröja för säsongen 23-24, producerad av Nike. Nike Galatasaray Spor Kulübü 2023-2024 tredje tröja hyllar 100-årsdagen av grundandet av Republiken Turkiet den 29 oktober 2023. Liksom 1923-tröjan har Nike Gala 23-24 tredje tröja också klassiska röda och orangea ränder. Nike avrundar looken med en klassisk polokrage. Nike Galatasaray Spor Kulübü 2023-2024 tredje tröja kommer att finnas tillgänglig snart, möjligen från oktober 2023. Är det bättre än Nikes Elite tredje tröja? Vad tycker du om Galatasaray Sporting Kulubs tredje tröja? Lämna en kommentar på https://www.trikotskit.com.
Igår släppte AS Nancy-Lorraine nya borta Fotbollströjor med tryck. Den är tillverkad av Kipsta och kommer att bäras under 2023-2024 National Championship Game. Detta är den nya Kipsta AS Nancy Lorraine 2023-2024 bortafotbollströjan. Kipsta AS Nancy 2023-24 bortatröjan är huvudsakligen svart med gula korta vertikala ränder på tröjan. Mönstren är inspirerade av kanalarkitekturen i L'Autre och skapar moderna och eleganta friluftskläder. L'Autre Canal är ett vardagsrum tillägnat samtida musik. Det är inte bara konserter, det finns många evenemang som gynnar ungdomar och lokala grupper. Denna dynamik är perfekt för ett team från Nancy-Lorraine, som håller på att byggas om. Ärmarna har två tjocka guldränder. Kipsta-logotypen, AS Nancy-vapen och sponsorer är alla guld. Tillverkad av Kipsta. Gillar du AS Nancy Lorraine bortatröja? Kommentera gärna nedan.

Comments